ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το νέο ξέσπασμα της αδερφής του Γιακουμάκη που έκανε το Facebook να “λυγίσει”: «Βαγγέλη επαναστάτησε και έβγα από τον Άδη» (PHOTOS)

 

Αβάσταχτος φαίνεται πως είναι ο πόνος για την οικογένεια του Βαγγέλη Γιακουμάκη… Κανείς τους δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο Βαγγέλης τους, έφυγε για πάντα, με τον πιο τραγικό τρόπο, κόβοντας τις φλέβες του.

bbabaaa.jpg
Σύμφωνα με το star, η αδελφή του Ελένη, στην οποία ο 20χρονος σπουδαστής της Γαλακτοκομικής Σχολής είχε ιδιαίτερη αδυναμία, ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία στο Facebook, γράφοντας: «Βαγγέλη επαναστάτησε και έβγα από τον Άδη… Των μερακλήδων οι ψυχές δεν ζούνε στο σκοτάδι. 23-03-1995 – 06-02-2015».

γτηυξθκιλο.jpg
Το μήνυμα της 19χρονος κατάφερε να «λυγίσει» το ελληνικό διαδίκτυο, καθώς πρόκειται για μια υπόθεση η οποία είχε συγκλονίσει τη χώρα.

 

πηγη athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button