ΔΙΑΦΟΡΑ

37χρονη πέθανε μαζί με το αγέννητο παιδί της: Συγκλονίζει ο σύζυγός της – «Δεν με ειδοποίησαν ποτέ ότι εξέπνευσε»

Σύζυγος της 37χρονης: Πρόκειται για τον σύζυγο από τη γυναίκα που έφυγε την περασμένη Πέμπτη, μαζί με το αγέννητο παιδί τους.

Ραγίζει καρδιές ο σύζυγος της εγκύου που άφησε την τελευταία της πνοή το πρωί της περασμένης Πέμπτης στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. O σύζυγός της, Κώστας Μπακαλάκης, πήγε την έγκυο γυναίκα του την Τετάρτη, με πόνους στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Το μεσημέρι της Παρασκευής την οδήγησε μαζί με το αγέννητο παιδί τους στην τελευταία τους κατοικία. Ο ίδιος ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει στον άδικο χαμό τους.

Σύζυγος της 37χρονης: Όλα όσα ανέφερε

Ο σύζυγος της 37χρονης είπε αρχικά:«Δε μπορείτε να φανταστείτε τι κατάσταση βιώνουμε… Και από την πλευρά ότι έφυγαν δύο ζωές, αλλά και από τον τρόπο έφυγαν».

Ο Κώστας Μπακαλάκης ανέφερε στη συνέχεια: «Κάποια στιγμή την περασμένη Κυριακή, ένιωσε έντονους πόνους και αυτό μας οδήγησε στο νοσοκομείο. Φύγαμε από το νοσοκομείο με την εντύπωση ότι έχει πιθανή ουρολοίμωξη. Πέρασαν κάποιες ημέρες, οι πόνοι δεν ήταν τόσο έντονοι, αλλά ξαφνικά το βράδυ της Τετάρτης, οι πόνοι έγιναν πολύ έντονοι. Οι γονείς της έτρεξαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο, με τη Δέσποινα να σφαδάζει από τους πόνους. Εγώ έφτασα 22.30, δε μπορούσαμε να μπούμε μέσα».

Δηλώσεις συζύγου της 37χρονης: Τι είπε για τη μητέρα, με το αγέννητο παιδί;

Ο σύζυγος της 37χρονης είπε στο τέλος: «Κάποια στιγμή κατάφερα να μπω μέσα, οι ίδιοι οι γιατροί με φώναξαν να πλησιάσω. Εκεί δεν θα πιστέψετε σε τι κατάσταση ήταν η Δέσποινα, ήταν χλωμή, μούσκεμα στον ιδρώτα, φώναζε, τη ρωτούσαν επανειλημμένα να τους πει που πονάει κι εκείνη έδειχνε την κοιλιά της, προσπαθούσαν να της πάρουν ούρα».

Επίσης, ο ίδιος τόνισε ότι οι γιατροί θα έπρεπε να έχουν αντιδράσει πιο γρήγορα και όχι να περάσουν ώρες που η άτυχη γυναίκα σφάδαζε στους πόνους. «Δεν με ειδοποίησαν ποτέ ότι εξέπνευσε. Η γυναίκα μου μου είπε στην τελευταία μας επικοινωνία ότι οι πόνοι της έχουν γίνει αβάσταχτοι» .

Ακολουθεί βίντεο από την τηλεόραση του «Alpha» και την εκπομπή «T-Live»:

 

πηγη enimerotiko.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button