ΔΙΑΦΟΡΑ

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για το νεκρό βρέφος στην Κω – Πράγματα που σπάνια ακούς στη χώρα μας

Ένα θρίλερ εξελίσσεται στην Κω με τον θάνατο του βρέφους ενός έτους. Οι πρώτες ενδείξεις για το νεκρό κοριτσάκι προκαλούν σοκ.

Σύμφωνα με το newsit.gr, το βρέφος που βρέθηκε νεκρό στην Κω φέρει εκδορές, εκχυμώσεις, ενώ υπάρχουν και σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης. Ο πατέρας του βρέφους κατά το παρελθόν είχε απασχολήσει τις αρχές για πορνογραφία.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ του Σαββάτου (20/4) στην Κω, όταν στις 19.45 η μητέρα διαπιστώνει ότι το βρέφος δεν έχει τις αισθήσεις του. Σύμφωνα με την αστυνομία άρχισε να φωνάζει ενώ ταυτόχρονα προσπαθούσε να συνεφέρει το κοριτσάκι.

Οι γείτονες άκουσαν τις φωνές και έσπευσαν για βοήθεια. Στις 20.15 η μητέρα κάλεσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ενώ ένας άλλος ένοικος της πολυκατοικίας παρείχε τις πρώτες βοήθειες.

«Στις 20.25 έφτασαν στο σπίτι διασώστες του ΕΚΑΒ οι οποίοι διαπίστωσαν ότι το βρέφος δεν ανέπνεε και εφάρμοσαν τα σχετικά πρωτόκολλα ανάνηψης.

Την 20:32΄ ώρα, το βρέφος παραδόθηκε στους εφημερεύοντες ιατρούς στο Γενικό Νοσοκομείο Κω, οι οποίοι διαπίστωσαν την παρουσία άπεπτων τροφών στο αναπνευστικό του σύστημα, με αποτέλεσμα τη μη ροή οξυγόνου. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών το βρέφος κατέληξε την 20:45 ώρα», αναφέρει η αστυνομία.

Σύμφωνα με ενημερωτικό της αστυνομίας «οι γιατροί παρατήρησαν ότι το βρέφος έφερε εκδορές και γενικευμένες εκχυμώσεις σε διάφορα μέρη του σώματος του, καθώς και ότι ο πρωκτικός δακτύλιος έφερε χαλάρωση που δε συνάδει με την ηλικία του.

Στις 21.05 ενημερώθηκε η Υπηρεσία του Τ.Α. Κω και αστυνομικοί πήγαν στο Νοσοκομείο Κω, όπου κατά το μακροσκοπικό έλεγχο της σορού του επιβεβαίωσαν όσα ανέφεραν οι ιατροί».

Στη συνέχεια σύμφωνα με το ενημερωτικό της αστυνομίας «προσήχθησαν στο Τ.Α. Κω τόσο η μητέρα του βρέφους, όσο και ο πατέρας του, που στο μεταξύ είχε μεταβεί στο Νοσοκομείο. Οι εν λόγω προφορικά ανέφεραν ότι τα τραύματα που έφερε το βρέφος προέρχονταν είτε από χτυπήματα που δέχθηκε από τον αδερφό της, ηλικίας δύο ετών, είτε από κάποια ατυχήματα, ενώ σχετικά με τον πρωκτικό δακτύλιο δήλωσαν άγνοια».

Το διαβάσαμε εδώ i-diakopes.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button