ΔΙΑΦΟΡΑ

Ξεσπά η μητέρα του Γιάννη Καλλιάνου: «Αuτό είναι το ποσό που πήρε ως δώpο ο γιατρός & τελικά τον πeθαvε»

Η μητέρα του Γιάννη Καλλιάνου αντέδρασε έντονα με αφορμή τον θάνατο του συζύγου της, Δημήτρη, εκφράζοντας τις απόψεις της για τους γιατρούς και τις συνθήκες που επικρατούσαν κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του στο νοσοκομείο “Αττικόν”.

Τα όσα είπε η μητέρα του Γιάννη Καλλιάνου:

Η ίδια είπε συγκεκριμένα: «Το πολύ άσχημο ήταν ότι του έκαναν την εγχείρηση στο κρεβάτι και δίπλα ήταν άρρωστος. Μπήκε ο γιατρός μέσα και μου λέει θα του κάνω τώρα την εγχείρηση και του είπα “άρα θα φύγετε”, μου απάντησε “όχι εδώ”. Μετά από 20 λεπτά μου είπαν μπείτε μέσα, είναι καλά.

Ήταν το πόδι του μέσα στο αίμα, δεν υπήρχαν σεντόνια. Βίωσα πολύ άσχημες καταστάσεις. Χάσαμε δέκα μέρες που θα μπορούσε να ζει αυτή τη στιγμή ο άνθρωπος. Δεν πρέπει να βάζουν ταμπέλες σε καθηγητές, όταν μπαίνει μέσα ο καθηγητής και σφυρίζει».

Επιπλέον, η μητέρα τόνισε ότι είχε δώσει ένα ποσό 500 ευρώ σε φάκελο στον καθηγητή-γιατρό που παρακολουθούσε τον σύζυγό της, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης. Όπως ανέφερε ο Καλλιάνος, το χρηματικό ποσό δεν ζητήθηκε από τον γιατρό, αλλά η μητέρα το προσέφερε ως ευχαριστώ.

«Ο άνθρωπος είχε δύσπνοια κι εμείς ακούγαμε ένα “πάμε καλά”, μέχρι κι εγώ τον πίστεψα, μας έλεγαν “θα βγείτε κάποια στιγμή”» δήλωσε την ίδια ώρα η σύζυγός του Γιάννη Καλλιάνου, Χάρις Δαμιανού.

“Σου ζητώ συγνώμη, έκανα ό,τι μπορούσα”: Συγκλονίζει ο Γιάννης Καλλιάνος με το “αντίο” στον νεκρό πατέρα του

Ο Γιάννης Καλλιάνος περνάει δύσκολες ώρες, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του, στον οποίο είχε ιδιαίτερη αδυναμία.

Μάλιστα, ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος του Mega, θέλησε να τον αποχαιρετίσει δημόσια, με μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Η ανάρτηση του Γιάννη Καλλιάνου

Όπως υπογράμμισε ο Γιάννης Καλλιάνος: «Πριν μια εβδομάδα πέθανε ο αδελφός σου, δεν στο είπαμε ποτέ για να μην επιδεινωθεί η κατάσταση σου. Θέλαμε να στο πούμε σιγά σιγά όταν θα έβγαινες από το Αττικό. Φρόντισαν όμως κάποιοι να μην βγεις ποτέ από εκείνο το δωμάτιο της Αγγειοχειρουργικής κλινικής.

Ο Καθηγητής Κακκίσης έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια. Τον παρακαλούσε αδελφός μου να σε βάλει στην πλατφόρμα για ΜΕΘ η να σου βρούνε ΜΑΦ και μας κοιτούσαν με απορία διότι έλεγαν ότι οι εξετάσεις σου ήταν εξαιρετικές.

Δεν περίμενα ποτέ ότι θα φτάσει αυτή η στιγμή που ο πόνος αυτής της απώλειας θα μου σκίσει την ψυχή μου μια για πάντα. Έκανα ότι μπορούσα, σήκωσα τη γη ανάποδα. Δεν τα κατάφερα. Σου ζητώ συγγνώμη. Κάποιοι αδιάφοροι κανόνισαν για τη δική σου ζωή.

Συντετριμμένος ο Γιάννης Καλλιάνος

Εύχομαι τα παιδιά τους να μην τους δουν ποτέ όπως σε είδα εγώ. Ο Θεός να τους λυπηθεί. Καλό Παράδεισο μπαμπά μου. Σε ευχαριστώ που έδωσες τη ζωή σου για εμάς, για τη μαμά, που μας μεγάλωσες και μας έκανες ταπεινούς ανθρώπους. Θα είσαι δίπλα μου και μέσα μου για πάντα. Στέρεψαν τα δάκρυα μου μπαμπά μου.

 

 

 

To διαβάσαμε εδώ tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button