ΔΙΑΦΟΡΑ

Μαθεύτηκε όλη η αλήθεια για την 44χρονη που έπαθε ανακοπή και πέθανε μπροστά στο 7χρoνο παιδί της

Η μητέρα που έπαθε ανακοπή και πέθανε ενώ περπατούσε στο κέντρο του Ηρακλείου Κρήτης το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης, πονούσε επί τρεις ημέρες στο στήθος.

Η 44χρονη γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες, ανέφερε πόνους στο στήθος της επί τρεις ημέρες, χωρίς όμως να επισκεφθεί ή να επικοινωνήσει με γιατρό για τους πόνους αυτούς. «Πιθανότατα περνούσε έμφραγμα» εξηγεί στη LiFO ο εκπρόσωπος Τύπου του ΕΚΑΒ, Απόστολος Δάμκαλης, που προσθέτει πως έμφργμα σε γυναίκα αυτής της ηλικίας είναι μεν σχετικά σπάνιο, αλλά συμβαίνει.

Το ΕΚΑΒ ειδοποιήθηκε για το περιστατικό και πολύ άμεσα έστειλε στο σημείο, στην πλατεία Κορνάρου στο Ηράκλειο, μία μοτοσικλέτα και κινητή μονάδα με γιατρό, που πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες και έκαναν ό,τι ήταν δυνατόν για να βοήθήσουν τη γυναίκα. Όταν έφτασε το ΕΚΑΒ στη γυναίκα, μαζί με την 44χρονη βρισκόταν το παιδί της. Οι διασώστες κάλεσαν την αστυνομία, καθώς η γυναίκα χρειαζόταν να μεταφερθεί σε νοσοκομείο και δεν ήταν δυνατόν το παιδί της να πάει μαζί της, ανέφερε ο κ. Δάμκαλης στη LiFO.

Δυστυχώς και παρότι οι προσπάθειες για να σωθεί η ζωή της 44χρονης συνεχίστηκαν και στο νοσοκομείο, η γυναίκα πέθανε από ανακοπή καρδιάς.

Το διαβάσαμε εδώ i-diakopes.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button