ΔΙΑΦΟΡΑ

Αποκάλυψη-σοκ Αγγελικής Νικολούλη: Η φωτογραφία που δίνει νέα τροπή στο μυστήριο της Πάτρας

Νέα τροπή φαίνεται πως παίρνει η πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας με τα τρία νεκρά αδελφάκια μετά την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, «Φως στο Τούνελ» την Παρασκευή 4 Μαρτίου.

Η εκπομπή σε συνέχεια της έρευνας που είχε ήδη ξεκινήσει, εντόπισε νέους μάρτυρες και μίλησε με ειδικούς.

Ωστόσο αίσθηση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι η εκπομπή παρουσίασε μια φωτογραφία στην οποία επάνω στο παιχνίδι, το μεγαλύτερο από τα τρία κοριτσάκια, η Τζωρτζίνα, φαίνεται να κλείνει τη μύτη του άλλου.

Η εικόνα αυτή προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις στα social media, και ιδιαίτερα στο twitter, όπου πολλοί χρήστες έσπευσαν να σχολιάσουν πως τα μικρά παιδιά τείνουν να μιμούνται συμπεριφορές των μεγαλύτερων ανθρώπων του περιβάλλοντός τους.

Επιπλέον εντύπωση προκαλεί και η τοποθέτηση που έκανε σε τηλεοπτικό μέσο, ο έμπειρος δημοσιογράφος, Πάνος Σόμπολος ο οποίος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, συμπληρώνοντας πως αν κάτι τέτοιο ισχύει, τότε θα μιλάμε για το «έγκλημα του αιώνα».

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως θεωρείται πολύ πιθανό οι Aρχές να αντλήσουν στοιχεία από τηλεφωνικές κλήσεις που έγιναν τις κρίσιμες ώρες για την υγεία της 9χρονης Τζωρτζίνας.

ΠΗΓΗ

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button