ΔΙΑΦΟΡΑ

Απόστολος Σουγκλάκος: Πέθανε ο 33χρονος γιος του

Απόστολος Σουγκλάκος: Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο Παρασκευή στη μία το μεσημέρι στο κοιμητήριο Αμφιλοχίας.

Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 33 ετών ο γιος του παλαίμαχου παλαιστή Απόστολου Σουγκλάκου Χρήστος ο οποίος είχε προσβληθεί από κορωνοϊό. Θυμίζουμε πως σήμερα έφυγε από τη ζωή και ο Τάκης Βουγιουκλάκης.

Ο 33χρονος γιος του αείμνηστου Απόστολου Σουγκλάκου νοσηλευόταν με κορωναϊό στον Ευαγγελισμό όπου μετά από επιπλοκές της νόσου κατέληξε. Πρόκειται για ένα από τα τρία παιδιά του αείμνηστου εμβληματικού παλαιστή και ηθοποιού Απόστολου Σουγκλάκου που είχε στενούς δεσμούς με την Αμφιλοχία λόγω της συζύγου του. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο Παρασκευή στη μία το μεσημέρι στο κοιμητήριο Αμφιλοχίας. Εξαιτίας των μέτρων κατά της COVID-19 η κηδεία θα γίνει παρουσία μόνο στενών συγγενών του.

Ο Χρήστος Σουγκλάκος ήταν το ένα από τα τρία παιδιά του παλαιστή και ηθοποιού Απόστολου Σουγκλάκου που είχε στενούς δεσμούς με την Αμφιλοχία λόγω της συζύγου του. Να θυμίσουμε, πως ο Απόστολος Σουγκλάκος πέθανε στις 5 Σεπτεμβρίου του 2006.

πηγη pagenews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button