ΔΙΑΦΟΡΑ

Μακρινίτσα: «Σήμερα έχουμε γάμο» φώναζε η μάνα όταν έβγαιναν τα φέρετρα από το σπίτι – Σπαρακτικό αντίο (εικόνες & βίντεο)

Ανείπωτη θλίψη. Πόνος κι ένα βουβό αντίο με το γοερό κλάμα των δύο απαρηγόρητων γονιών να ακούγεται μόνο στη νεκρική σιγή που επικρατούσε σήμερα το πρωί στη Μακρινίτσα Πηλίου, στην κηδεία των δύο αδικοχαμένων νέων, που έπεσαν νεκροί από το μαχαίρι του 31χρονου μακελάρη.

Ο Γιώργος και η Κωνσταντίνα Τσάπα οδηγήθηκαν στην τελευταία τους κατοικία στο χωριό που μεγάλωσαν.

«Έχουμε γάμο», έλεγε η μάνα όταν έβγαιναν τα φέρετρα από το σπίτι με τους φίλους να τα σηκώνουν στα χέρια τους μέχρι και τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μακρινίτσας.

Η 28χρονη μητέρα ενός παιδιού 2,5 ετών, μπήκε πριν δύο χρόνια νύφη σε αυτή την εκκλησία, πριν από έναν χρόνο ως μητέρα στη βάφτιση του παιδιού της και σήμερα νεκρή για το τελευταίο της ταξίδι.

Στο πλάι της οικογένειας στενοί συγγενείς, φίλοι και το χωριό που δε μπορεί να πιστέψει το κακό που συνέβη στις 8 το απόγευμα της Κυριακής.

«’Ετρεξα να προστατεύσω το εγγονάκι μου που το είχα επάνω. Λέει η κόρη μου: Μαμά κλείσε τις πόρτες. Κατέβηκα κάτω και άρχισε να με χτυπάει. Μου έβγαλε ένα μαχαίρι τεράστιο μπροστά μου και άρχισε να με χτυπάει. Εκείνη τη στιγμή κατέβηκε η κόρη μου.

Εγώ πιστεύω ότι θα σκότωνε εμένα, αν δεν κατέβαινε η κόρη μου εκείνη τη στιγμή. Και άφησε εμένα και ξεκίνησε την κόρη μου» περιγράφει η κυρία Αθανασία.

«Μετά βγήκε έξω, αφού έκανε ό,τι έκανε, και εκείνη τη στιγμή ερχόταν ο γιος μου. Και ξεκίνησε τον γιο μου μετά να χτυπάει και το παιδί δεν πρόλαβε να αντισταθεί»

Ο δικηγόρος του 32χρονου πρόσθεσε επίσης ότι “ο πελάτης μου δεν έχει αντιληφθεί ακόμη την πράξη του λόγω της ψυχικής νόσου που έχει και ισχυρίζεται

ότι μπήκε μέσα στο σπίτι των πεθερικών του γιατί ήθελε να δει το παιδί του, που του απαγόρευσαν να επικοινωνήσει. Από εκεί και πέρα δεν θυμάται τίποτα ..

dikaiologitika.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button