ΔΙΑΦΟΡΑ

Δράμα στο Βόλο: Ήταν νεκρός για δυο μέρες στο γραφείο του και η γιαγιά του δεν κατάλαβε τίποτα

Ένας 35χρονος βρέθηκε νεκρός χθες από τη γιαγιά του μέσα στο σπίτι τους, στον Βόλο. Είχε πεθάνει πριν δυο μέρες.

Ένας 35χρονος βρέθηκε νεκρός χθες από τη γιαγιά του μέσα στο σπίτι τους, στον Βόλο. Η ηλικιωμένη γυναίκα, σε κατάσταση σοκ, μετέβη στις 7:30 περίπου το απόγευμα στο Νοσοκομείο ουρλιάζοντας ότι ο εγγονός της έπαθε κακό.

Η γυναίκα ζητούσε απεγνωσμένα βοήθεια και το προσωπικό του Νοσοκομείου ειδοποίησε πλήρωμα του ΕΚΑΒ να πάει στο σπίτι για να δει τι συμβαίνει.

Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός στο γραφείο του και φέρεται να είχε αφήσει την τελευταία του πνοή περίπου πριν δυο μέρες. Ενημερώθηκε άμεσα η αστυνομία η οποία διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες κατέληξε ο 35χρονος και γιατί δεν είχε γίνει νωρίτερα αντιληπτός ο θάνατός του από τη γιαγιά του.

Πληροφορίες του gegonota.news πάντως, αναφέρουν ότι η γυναίκα είναι υπερήλικας και δεν έχει πλήρη πνευματική διαύγεια. Το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου παρήγγειλε νεκροψία – νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Κερκυραία βρέθηκε στραγγαλισμένη στο σπίτι της – Την βρήκε οικείο της πρόσωπο

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η τοπική κοινωνία της Κέρκυρας την υπόθεση δολοφονίας μιας 93χρονης, η οποία βρέθηκε στραγγαλισμένη μέσα στο σπίτι της την Κυριακή. Την άτυχη ηλικιωμένη, που διέμενε στο κέντρο της πόλης της Κέρκυρας με το γιο της, βρήκε νεκρή οικείο της πρόσωπο.

Την ανθρωποκτονία επιβεβαίωσαν στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο οι αστυνομικές αρχές Κέρκυρας, μετά και το επίσημο πόρισμα του ιατροδικαστή Ιωάννη Αϊβατίδη. Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει γίνει ακόμη γνωστός ο δράστης της αποτρόπαιας πράξης, ενώ στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας διενεργείται προανάκριση και εξετάζονται πρόσωπα από το συγγενικό και φιλικό περιβάλλον του θύματος.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button