ΔΙΑΦΟΡΑ

ΕΦΥΓΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΜΑΘΑΜΕ. ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ

ΕΦΥΓΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΜΑΘΑΜΕ. ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ

Οι αναγνώστες μας μπορούν να στέλνουν τα άρθρα και τα σχόλια τους για δημοσίευση. Οι δημοσιεύσεις είναι δωρεάν

Έφυγε από τη ζωή γνωστή ηθοποιός σε ηλικία μόλις 52 ετών από τον καρκίνο.

Σύμφωνα με το TMZ έδινε μάχη με τον καρκίνο του παχέος εντέρου, ωστόσο είχε κρατήσει κρυφή την περιπέτεια που είχε με την υγεία της.

Η Natalie Desselle-Reid πέθανε τη Δευτέρα το πρωί, ενώ μέλος της οικογένειας επιβεβαίωσε στο TMZ ότι πέθανε από καρκίνο του παχέος εντέρου με τον οποίο είχε διαγνωστεί νωρίτερα φέτος.

Η ηθοποιός ήταν στο νοσοκομείο τις τελευταίες ημέρες και είχε δίπλα της την οικογένειά της.

Σε επίσημη δήλωση η οικογένειά της αναφέρει: «Με εξαιρετικά βαριές καρδιές μοιραζόμαστε την απώλεια της όμορφης Natalie μας σήμερα το πρωί. Ήταν ένα λαμπρό φως σε αυτόν τον κόσμο. Μια βασίλισσα. Μια εξαιρετική μητέρα και γυναίκα».

Η Natalie Desselle-Reid ήταν ίσως πιο γνωστή για τον ρόλο της στην κωμική ταινία του 1997 “B * A * P * S” του 1997, στην οποία έπαιξε τον ξεκαρδιστικό ρόλο της Mickey.

Στην ίδια ταινία πρωταγωνιστούσε η Halle Berry. Η ίδια πρωταγωνίστησε επίσης στην κωμική σειρά “Eve” για τρία χρόνια, παίζοντας τη Janie Egins, ενώ συμμετείχε και σε άλλες σειρές και ταινίες.

Η Natalie Desselle-Reid άφησε πίσω της τον σύζυγό της, Leonard και τα 3 τους παιδιά.nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button