ΔΙΑΦΟΡΑ

Έκτακτο – Νεκρός ο δημοσιογράφος Μιχάλης Καζάς

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση του θανάτου του δημοσιογράφου και ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας argonafplia Μιχάλη Καζά.

Ο δημοσιογράφος έφυγε από τη ζωή ξαφνικά χθες Κυριακή 3 Οκτωβρίου, σε ηλικία 62 ετών, βυθίζοντας στη θλίψη συγγενείς, φίλους και συναδέλφους στην Αργολίδα, αλλά και σε όλη την Ελλάδα.

Ο Μιχάλης έφυγε από τη ζωή νικημένος από την καρδιά του, ενώ βρισκόταν στην Καρυά Αργολίδας.

Έφυγε» ο Παναγιώτης Κούλης

Στην θλίψη βυθίστηκε η μικρή κοινωνία του Άγιου Ιωάννη Πύργου και η ευρύτερη περιοχή του Πύργου από τον θάνατο του Παναγιώτη Κούλη σε ηλικία 74 ετών.

Ο εκλιπών . πατέρας της πρόεδρου της τοπικής κοινότητας Αγίου Ιωάννη , Λένας Κούλη ήταν ένας άνθρωπος πολύ αγαπητός, κοινωνικός και πρόσχαρος που πρόσφερε απλόχερα το χαμόγελο και την βοήθεια του σε όλους. Με την σύζυγο του Δέσποινα είχαν αποκτήσει τέσσερα παιδιά την Λένα ,το Γιώργο, τη Μαίρη και τη Γεωργία.

Η κηδεία του θα τελεστεί στον Ι.Ν. Αγίου Δημήτριου στον Άγιο Ιωάννη αύριο στις 12.00 μ.μ.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button