ΔΙΑΦΟΡΑ

ΘΛΙΨΗ «Έφυγε» από τη ζωή μια γραφική μορφή της Λάρισας – Ο Μάκης άλλαξε γειτονιά…

Ήταν ο αγαπημένος «Μάκης» πολλών Λαρισαίων. Ποιος δεν τον έχει συναντήσει σε κάποιο cafe ατελείωτες νύχτες να μπαινοβγαίνει στα μαγαζιά και να ψάχνει για χρόνια μια …κασέτα.

Οι φήμες έλεγαν πως όταν ήταν νεαρός κάποιος του χάρισε ένα walkman που τότε (τρεις δεκαετίες πριν ήτα τρεντ της εποχής), και το λάτρεψε. Για χρόνια λοιπόν τριγυρνούσε στην νυχτερινή Λάρισα με τα ακουστικά στα αυτιά ψάχνοντας μια κασέτα από περαστικούς, θαμώνες, περιπτεράδες και άλλους για να ακούσει την αγαπημένη του μουσική.

Ο Θωμάς Τσιακμάκης –αλλά για όλους τους Λαρισαίους ο Μάκης-κασέτα- έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών.

Ο Μάκης καταγόταν από τον Παλαιόπυργο Λάρισας όπου και διέμενε με τη οικογένειά του και μάλιστα προσφιλή του συνήθεια ήταν να διανύει όλη αυτή την απόσταση μέχρι την πόλη με τα πόδια, κάνοντας συχνά πυκνά ότοστοπ.

Τα συλλυπητήρια του ΣΙΚΑΕΛ

Ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητων Καταστημάτων Αναψυχής κ Εστίασης Λάρισας θέλει να εκφράσει την βαθιά και ειλικρινή θλίψη του για τον χαμό του δικού μας Θωμά Τσιακμάκη γνωστός σε όλη την Λάρισα ως Μάκης, τον άνθρωπο που έζησε στα μαγαζιά Εστίασης της Λάρισας περισσότερο από όλους μας.

Καλό ταξίδι Μάκη μας..

Όλες οι κασέτες του ντουνιά να παίζουνε για σένα.

Θα σε θυμόμαστε πάντα…

onlarissa.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button