ΔΙΑΦΟΡΑ

Ανaτριχιαστικό: Βρέθηκαν στο σπίτι πασίγνωστης Ελληνίδας ηθοποιού τα οστά του μονάκριβου 27χρονου γιου της

Tο μακάβριο εύρημα των οστών ενός άνδρα εντόπισε στο σπίτι της ηθοποιού Καλής Καλό, στην Άνω Κυψέλη, η γυναίκα που τη βοηθούσε να εξυπηρετηθεί.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τον Νίκο Νικόλιζα, η οικονόμος εντόπισε σε ένα μπαούλο με ρούχα και άλλα αντικείμενά της ηθοποιού τα οστά του μοναχογιού της, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο πριν από 40 χρόνια.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο πρόεδρος του ΣΕΗ και βουλευτής της «Πλεύσης Ελευθερίας», σχολίασε ότι η ηθοποιός εδώ και 2 μήνες βρίσκεται στο νοσοκομείο και το επόμενο διάστημα θα μεταφερθεί στο γηροκομείο.

«Μου επιβεβαίωσαν το περιστατικό. Το παιδί πέθανε πριν 40 χρόνια, σε ένα τρομακτικό ατύχημα, όταν ανατινάχθηκε. Και προσπάθησε με όσα χρήματα είχε να το στείλει σε νοσοκομεία του εξωτερικού για να το σώσει.

Προφανώς έπαιρνε τα οστά μαζί της… Δεν γνωρίζω.

Αυτό μόνο η ίδια θα σας μπορούσε να σας το απαντήσει, αλλά δεν είναι τέτοια η κατάστασή της», τόνισε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο γιος της ηθοποιού, Χρήστος, τραυματίστηκε σοβαρά σε ηλικία 13 ετών από έκρηξη σε πείραμα χημείας και απεβίωσε το 1988, σε ηλικία 27 ετών.

Το χρονικό

Ο γιος της Καλής Καλό, Χρήστος, ήταν καρπός του έρωτά της με τον πλοίαρχο Κώστα Καρανικόλα. Σε ηλικία 13 ετών ο Χρήστος τραυματίστηκε σοβαρά από έκρηξη σε πείραμα χημείας και παρότι η μητέρα του ξόδεψε όλη της την περιουσία για να θεραπευτεί, απεβίωσε το 1988, σε ηλικία 27 ετών.

Για πολλά χρόνια μετά την απώλεια του γιου της η ηθοποιός είχε αποτραβηχτεί στην Αστυπάλαια.

Η 96χρονη, σήμερα, ηθοποιός βρίσκεται φιλοξενούμενη σε μεγάλο δημόσιο νοσοκομείο, μια και πλέον δεν μπορεί να συντηρηθεί μόνη της ώσπου να μπορέσει το Γηροκομείο Αθηνών να τη φιλοξενήσει.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας ως πρόεδρος των Ελλήνων ηθοποιών έχει αναλάβει να διεκπεραιώσει όλες τις λεπτομέρειες ώστε η Καλή Καλό να βρει μόνιμο σπίτι στο Γηροκομείο.

πηγη alldaynews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button