ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Γιουβαρλάκια αυγολέμονο Από τα αγαπημένα πιάτα μικρών και μεγάλων!

Γιουβαρλάκια, από το τούρκικο yuvarlak που σημαίνει σφαιρικός. Ακόμη μια τούρκικη λέξη για ένα φαγητό συνηθισμένο και αγαπημένο στη χώρα μας. Δεν είναι βέβαια πάντα σφαιρικά (στο σπίτι μας τα συνηθίζουμε ωοειδή). Στη σημερινή ανάρτηση είναι η συνταγή μου για γιουβαρλάκια αυγολέμονο αλλά σε επόμενες αναρτήσεις θα δείτε και τους ‘αλλους άλλους τρόπους που τα μαγειρεύω.

πηγη cretangastronomy.gr

Γλυκό ψυγείου με ζελέ, εύκολο και ελαφρύ! (VIDEO)

Είναι από κείνα τα μαμαδίστικα γλυκά ψυγείου που σε βάζουν σε πειρασμό κάθε φορά που ανοίγεις το ψυγείο. Να ισιώσεις λίγο τις στραβοκομμένες άκρες, να τσιμπήσεις ένα φρούτο που ξεφεύγει, να μαζέψεις λίγη κρέμα από τα τοιχώματα του πυρέξ. Που δεν σου δημιουργούν πολλές ενοχές γιατί τα θεωρείς light.  Ένα γλυκό με ζελέ, ελαφρύ και ταυτόχρονα πλούσιο!

πηγη cretangastronomy.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button