ΔΙΑΦΟΡΑ

Hobo Jim: Ο 68χρονος τραγουδιστής πέθανε από καρκίνο

Πέθανε σε ηλικία 68 ετών ο γνωστός τραγουδιστής James Varsos που έκανε καριέρα στην Αλάσκα ως Hobo Jim.

Πριν από μερικές ημέρες, ο ταλαντούχος καλλιτέχνης που είχε μία σημαντική καριέρα 40 ετών στο τραγούδι, ανακοίνωσε ότι είχε διαγνωστεί με καρκίνο τελευταίου σταδίου.

Συγκεκριμένα στις 18 Σεπτεμβρίου εξομολογήθηκε ότι του μένουν από τρεις έως έξι μήνες ζωής.

«Ποτέ δεν φοβήθηκα τον θάνατο και ποτέ δεν φοβήθηκα τι θα ακολουθήσει – είμαι καλός που συναντώ τον Θεό μου ανά πάσα στιγμή, πάντα ήμουν, έτσι αυτό το μέρος δεν με ενοχλεί. Στην πραγματικότητα, το καταστροφικό για μένα είναι αυτά που αφήνω πίσω, ιδιαίτερα τη γυναίκα μου», είχε πει τότε.

Ξένα μέσα ενημέρωσης, όπως το ADN, δημοσίευσαν τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου πριν από μερικές ώρες και η σύζυγος του Cyndi Varsos επιβεβαίωσε ότι ο Hobo Jim πέθανε τελικά την Τρίτη 5 Οκτωβρίου.

Πέθανε στο Τενεσί, έχοντας τη γυναίκα του στο πλευρό του.

«Δυστυχώς ο καρκίνος τον πήρε από εμάς πολύ πιο γρήγορα από ό, τι περιμέναμε», έγραψε ο αδελφός του, Steve Varsos, στο Facebook.

Νεκρή η επιχειρηματίας Μελπομένη Στράκα

Θλίψη προκαλεί στην τοπική κοινωνία ο χαμός της Μελπομένης Στράκα σε ηλικία 64 ετών από παθολογικά αίτια.

Η εκλιπούσα ήταν πολύ γνωστή στον Βόλο, καθώς διατηρούσε δύο από τα μεγαλύτερα πρακτορεία ΠΡΟΠΟ στην πόλη, στις οδούς Ιάσονος και Πολυμέρη.

Η κηδεία της θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Λαζάρου.

Η εκλιπούσα αφήνει πίσω της τον σύζυγό της, τα παιδιά, τον πατέρα της, εγγόνια και λοιπούς συγγενείς.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button