ΔΙΑΦΟΡΑ

ΚΟΣΜΟΣ.Τραγωδία: Πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα – 12 νεκροί, οι μισοί εξ αυτών παιδιά

ΚΟΣΜΟΣ.Τραγωδία στον Ισημερινό: Πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα – 12 νεκροί, οι μισοί εξ αυτών παιδιά

Δώδεκα άνθρωποι, οι μισοί εξ αυτών παιδιά, σκοτώθηκαν στον Ισημερινό, σε ένα δυστύχημα με μίνιμπας, που σημειώθηκε σε δρόμο της περιοχής των Άνδεων στη χώρα, έγινε σήμερα γνωστό από την υπηρεσία διάσωσης ECU911.

«Δώδεκα άνθρωποι πέθαναν σε αυτό το δυστύχημα», που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στην επαρχία Μπολίβαρ, νότια του Κίτο, διευκρίνισε η ECU911 σε ένα δελτίο τύπου.

Οι σοροί 11 ανθρώπων, εκ των οποίων πέντε παιδιά, ανασύρθηκαν από το σημείο του δυστυχήματος και ένα βρέφος εξέπνευσε στο νοσοκομείο, σύμφωνα με τις αρχές που δεν έχουν διευκρινίσει πόσοι επιβάτες επέβαιναν στο όχημα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το μίνιμπας ανετράπη.

Τα τροχαία δυστυχήματα είναι μία από τις κυριότερες αιτίες θανάτων στον Ισημερινό.

Νεκρός ο γνωστός παθολόγος Στάθης Μπαθρέλλος

Θρήνο σκόρπισε η είδηση χθες του θανάτου του 56χρονου παθολόγου του Νοσοκομείου Καρδίτσας Στάθη Μπαθρέλλου.

Ο γιατρός είχε νοσήσει από κορονοϊό και έδωσε πολυήμερη μάχη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας.

Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε ο Διευθυντής Αιμοδοσίας και πρόεδρος της ένωσης νοσοκομειακών γιατρών κ. Κώστας Αθανασίου με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Δυστυχώς χάσαμε έναν άξιο συνάδελφο, και καλό φίλο, τον Στάθη Μπαθρέλλο, Διευθυντή Παθολόγο της Παθολογική Κλινικής του Γεν. Νοσοκομείου Καρδίτσας. Η μάχη με τον ύπουλο ιό ήταν άνιση, πάλεψε για

μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά δεν τα κατάφερε. Εκ μέρους της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείου – Κ.Υ. Νόμου Καρδίτσας εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του».

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button