ΔΙΑΦΟΡΑ

Έκτακτη ανακοίνωση του Σκλαβενίτη – Αφορά τους πάντες

Σε μια έκτακτη ανακοίνωση προχώρησε ο Σκλαβενίτης, με τη γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ να αναφέρεται στο ωράριο λειτουργίας της, σε μια είδηση που αφορά τους πάντες.

Ανοιχτά από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ θα είναι, συγκεκριμένα, τα σούπερ μάρκετ, εκτός από αυτά που βρίσκονται μέσα σε εμπορικά κέντρα που ανοίγουν στις 10 το πρωί.

Ταυτόχρονα σε περιοχές που είναι σε αυστηρό lockdown όπως είναι οι περιοχές Άργος, Ασπρόπυργος, Θήβα, Λιβαδειά, Μενίδι, Ναύπλιο, Πτολεμαΐδα & Σπάρτη, τα σούπερ μάρκετ κλείνουν στις 5:30 το απόγευμα, την ώρα που ετοιμάζεται μια μεγάλη κίνηση, η οποία αφορά το ιδιοκτησιακό καθεστώς της εταιρείας.

Σκλαβενίτης: Η ανακοίνωση το ωράριο λειτουργίας των σούπερ μάρκετ
Ο Σκλαβενίτης αναφέρει σε ανακοίνωσή του ότι: «Από τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου, βάσει της νέας Υπουργικής Απόφασης, τα διαρκή αγαθά θα διατίθενται και πάλι προς πώληση από τα Καταστήματά μας».

Έτσι είναι πλέον διαθέσιμα όλα τα καταστήματα.

Το ωράριο των καταστημάτων Σκλαβενίτη:

Ωράριο Καταστημάτων από Δευτέρα 18 Ιανουαρίου έως Σάββατο 23 Ιανουαρίου:

Δευτέρα έως Σάββατο: 08:00 – 20:00

Διαφοροποιήσεις ωραρίου Καταστημάτων:

Άργος, Ασπρόπυργος, Θήβα, Λιβαδειά, Μενίδι, Ναύπλιο, Πτολεμαΐδα & Σπάρτη έως το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021, θα κλείνουν στις 17:30.

Αγία Βαρβάρα (Ιερά Οδός 339 & Ελ. Βενιζέλου): Δευτέρα έως Σάββατο 08:30 – 20:00

Eμπορικό Kέντρο The Mall, Μαρούσι: Δευτέρα έως Σάββατο 10:00 – 20:00

Επιχειρηματικό Πάρκο Smart Park, Σπάτα: Δευτέρα έως Σάββατο 09:00 – 20:00

Σάμος (Πυθαγόρειο, Καρλόβασι): Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 – 21:00 | Σάββατο 08:00 – 20:00

Τα Καταστήματά μας στην Αμαλιάδα και το Διδυμότειχο θα είναι κλειστά τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου, λόγω της εορτής του Πολιούχου, Αγίου Αθανασίου.

Tο Κατάστημά μας στο Πασαλιμάνι (Ακτή Μουτσοπούλου 48) θα παραμείνει κλειστό από τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου έως και την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου, λόγω εργασιών ανακαίνισης. Την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου, θα λειτουργήσει και πάλι κανονικά.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button