ΔΙΑΦΟΡΑ

Κρίμα Αυτή είναι η 54χρονη μητέρα που δολοφονήθηκε στα Χανιά

Κρίμα Αυτή είναι η 54χρονη μητέρα που δολοφονήθηκε στα Χανιά

Ο ιατροδικαστής Χανίων Σταμάτης Μπελιβάνης, απέδωσε τον θάνατο της 54χρονης σε ανθρωποκτονία. Ο κ. Μπελιβάνης πραγματοποίησε αυτοψία στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρή η γυναίκα και, όπως δήλωσε, διαπίστωσε ότι φέρει κακώσεις από τέμνων όργανο στην τραχηλική χώρα.

Σήμερα, Δευτέρα, ο ιατροδικαστής θα πραγματοποιήσει τη νεκροψία – νεκροτομή, προκειμένου να αποφανθεί για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του θανάτου της γυναίκας.

Βασικός ύποπτος για την άγρια δολοφονία της γυναίκας που εντοπίστηκε με αρκετές μαχαιριές, μέσα σε μια λίμνη αίματος, είναι ένας 47χρονος Νορβηγός, ιδιωτικός υπάλληλος, με τον οποίο η 54χρονη Β.Ζ. συζούσε το τελευταίο διάστημα.

Ο άνδρας αναζητείται από αστυνομικούς της Ασφάλειας Χανίων για την υπόθεση, προκειμένου να εξεταστεί και να δώσει απαντήσεις σε βασικά ερωτήματα.

Οι αρχές εκτιμούν ότι ο 47χρονος δεν έχει φύγει εκτός Κρήτης και ότι παραμένει στο νησί. Οι μαρτυρίες από ενοίκους του συγκροτήματος κατοικιών που διέμενε η 54χρονη, έκαναν λόγο για συχνούς διαπληκτισμούς μεταξύ του ζευγαριού, αλλά και για θέματα με το αλκοόλ που είχε ο Νορβηγός.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του zarpanews, η άτυχη γυναίκα είχε πει στο τηλέφωνο, στον εν διαστάσει σύζυγό της, πως ο Νορβηγός με τον οποίο συζούσε, θα τη σκότωνε. Η 54χρονη, στις 29 Δεκεμβρίου

ανακοίνωνε τη “σχέση συμβίωσής” της με τον 47χρονο στα κοινωνικά δίκτυα. Μιας συμβίωσης που, όπως φαίνεται, είχε πολλά προβλήματα, αφού οι καβγάδες και οι διαπληκτισμοί ανάμεσα στο ζευγάρι ήταν έντονοι και συχνοί.

Σημειώνεται πως η άτυχη γυναίκα στο προφίλ της στο Facebook είχε κοινή φωτογραφία με τον σύντροφό της. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Νορβηγός απομακρύνθηκε από το σπίτι μετά το έγκλημα,

χρησιμοποιώντας το αυτοκίνητο του θύματος, το οποίο βρισκόταν στη θέση του πριν τη δολοφονία, αλλά δεν εντοπίστηκε στην οικία την Κυριακή. Οι αστυνομικές αρχές αναζητούν το όχημα.

nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button