ΔΙΑΦΟΡΑ

Θρήνος στα Τρίκαλα με την Μαρία που αυτοκτόνησε – Σήμερα η κηδεία της  (ΦΩΤΟ)

Θρήνος στα Τρίκαλα με την Μαρία που αυτοκτόνησε – Σήμερα η κηδεία της  (ΦΩΤΟ)

Αυλαία στο δράμα που συγκλονίζει το απόγευμα της Πέμπτης τα Τρίκαλα.

Η 22χρονη Μαρία Κατσίκα που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Κεφαλόβρυσο, κηδεύεται στις 10 π.μ. του Σαββάτου εκ του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου του χωριού.

Απαρηγόρητοι μένουν οι γονείς της Νικόλαος και Βαλέρια Κατσίκα, οι γιαγιάδες, τα ξαδέλφια και οι λοιποί συγγενείς.

Το κορίτσι που σπούδαζε Ψυχολογία στην Αθήνα είχε επιστρέψει στο χωριό της για λίγες μέρες, απόντων των γονέων της οι οποίοι εργάζονται σε νησί για την τουριστική περίοδο.

Τις τελευταίες 3 μέρες αγνοούνταν και σύμφωνα με μαρτυρίες, ο πατέρας ζήτησε από ξάδερφο και γείτονα να δει τι συμβαίνει καθώς το κορίτσι δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματά του.

Έτσι κι έγινε και το κορίτσι βρέθηκε κρεμασμένο στο δωμάτιο της. Δεν φαίνεται να υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.

Οι γείτονες και οι συγγενείς μιλούν για μια καλή οικογένεια, που δεν είχε δώσει δικαιώματα και αγωνιζόταν καθημερινά και παρά τις δυσκολίες τα κατάφερνε. Ο θάνατος του κοριτσιού συγκλονίζει τη μικρή και ήσυχη κοινωνία του χωριού.

πηγη nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button