ΔΙΑΦΟΡΑ

Νεκρός απόγονος της δυναστείας Guinness, άφησε 30 εκατ. κληρονομιά -Η κατάρα με τους θανάτους-σοκ στην οικογένεια

Ακόμη ένας απόγονος των Guinness έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 51 ετών, μετά από σκληρή μάχη με μακρά ασθένεια. Ακόμη ένας τραγικός θάνατος που έρχεται να προστεθεί στη μακρά λίστα τραγικών θανάτων στην οικογένεια. Η κατάρα των Guinness. Ο γιος του πρώην συντηρητικού Βρετανού υπουργού Henry Channon άφησε στη σύζυγο και τα τέσσερα παιδιά του σχεδόν 30 εκατομμύρια λίρες μετά τον θάνατό του τον περασμένο Οκτώβριο, σε ηλικία 51 ετών. Ο θάνατος του Henry ήταν η τελευταία τραγωδία που έπληξε την οικογένειά του, καθώς η μεγαλύτερη αδελφή του, Olivia Channon, πέθανε από υπερβολική δόση ηρωίνης στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης το 1986.

Ο Channon, μέλος της δυναστείας Guinness, άφησε μια περιουσία άνω των 30 εκατομμυρίων λιρών σε καταπίστευμα στην οικογένειά του. Μετά την πληρωμή των χρεών, σύμφωνα με τα έγγραφα της διαθήκης, η περιουσία που κληρονομεί η οικογένειά του φθάνει τα 27,53 εκατ. λίρες. Οι φίλοι του εξήγησαν ότι ο Χένρι έδινε μάχη με κάποια ασθένεια για αρκετούς μήνες πριν από τον θάνατό του. Ο Ηenry Channon το 2011 Ο πατέρας του, Paul Channon, ήταν υπουργός στο υπουργικό συμβούλιο στις κυβερνήσεις του Edward Heath και της Margaret Thatcher.

Στη διαθήκη του, ο Henry ζήτησε να ταφεί μαζί με τους γονείς του και τον παππού του Sir Henry Channon, στο Kelvedon Hall, κοντά στο Brentwood του Essex.Ο υπουργός επί Θάτσερα Lord Kelvedon, επισήμως Paul Channon με την σύζυγό του Ingrid Channon και τα παιδιά τους Henry Channon (που πέθανε τον περασμένο Οκτώβριο), Georgia Channon και Olivia Channon (δεξιά), η οποία έφυγε σοκαριστικά από τη ζωή σε ηλικία 22 ετών. H δυναστεία των Guinnesss. Ο πλούτος των Guinness προήλθε από τον παππού του, τον γεννημένο στις ΗΠΑ Sir Henry «Chips» Channon, ο οποίος είχε παντρευτεί τη Lady Honor Guinness και κληρονόμησε το μερίδιό της από την οικογενειακή περιουσία. Είχε δύο γιους, από τον γάμο του με την πρώτη του σύζυγο Henrietta, και δύο παιδιά από τον δεύτερο γάμο του με την Katie. Ο Henry Channon έχει μια αδελφή την Georgia, 56 ετών.

 

Ο υπουργός επί Θάτσερα Lord Kelvedon, επισήμως Paul Channon με την σύζυγό του Ingrid Channon και τα παιδιά τους Henry Channon (που πέθανε τον περασμένο Οκτώβριο), Georgia Channon και Olivia Channon (δεξιά), η οποία έφυγε σοκαριστικά από τη ζωή σε ηλικία 22 ετών. Η ζωή του Channon σημαδεύτηκε από τον σοκαριστικό θάνατο της αδελφής του Olivia όταν ήταν μόλις 16 ετών. Η 22χρονη φοιτήτρια ιστορίας έκανε κατάχρηση αλκοόλ και ναρκωτικών σε ένα πάρτι στο Christ Church College και πνίγηκε από τον ίδιο της τον εμετό. Η 22χρονη Οlivia που βρέθηκε νεκρή μετά από πάρτι με ναρκωτικά. Η οικογένεια Guinness έχει πληγεί από μια σειρά τραγωδιών, προκαλώντας ισχυρισμούς περί οικογενειακής «κατάρας».

Η 22χρονη Οlivia που βρέθηκε νεκρή μετά από πάρτι με ναρκωτικά

Ο κληρονόμος Guinness Tara Browne πέθανε το 1966 όταν το αυτοκίνητό του πέρασε με κόκκινο στο Kensington, πέφτοντας πάνω σε ένα φορτηγάκι. Η Lady Henrietta Guinness πήδηξε από μια γέφυρα στην Ούμπρια της Ιταλίας το 1978. Ο τετράχρονος Peter Guinness πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα την ίδια χρονιά. Το 2004, ο Robert Hesketh πέθανε στον ύπνο του μετά από λήψη ναρκωτικών σε πάρτι σε εξοχική κατοικία και, το 2020, η κληρονόμος Guinness Honor Uloth πέθανε σε ένα φρικτό δυστύχημα στην πισίνα σε ηλικία 19 ετών. πηγη iefimerida.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button