ΔΙΑΦΟΡΑ

Νεκρός χθές ο γνωστός παθολόγος Κωνσταντίνος Γεροβασίλης

Νεκρός χθές ο γνωστός παθολόγος Κωνσταντίνος Γεροβασίλης

Ένας χαρισματικός επιστήμονας “δεν μένει πια εδώ”. «Έφυγε» από τη ζωή ο γνωστός ιατρός- παθολόγος Κωνσταντίνος Γεροβασίλης, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και τους οικείους του.

Ο γιατρός αντιμετώπιζε εδώ και καιρό ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που δυστυχώς δεν κατάφερε να ξεπεράσει.

Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα στις 17:30 στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου στο Κοιμητήριο Βόλου.

Νεκρός ξαφνικά ο επιχειρηματίας Γιώργος Κουτσαυλής

Ο 55χρονος επιχειρηματίας Γιώργος Κουτσαυλής «έφυγε» ξαφνικα από τη ζωή έπειτα από έμφραγμα που υπέστη την Κυριακή το βράδυ.

Ο άτυχος άντρας είχε διαγράψει μια μεγάλη πορεία στο επιχειρείν… τόσο στην πόλη καταγωγής του την Χαλκίδα αλλά και στο εξωτερικό.

Τα τελευταία χρόνια διατηρούσε-σύμφωνα με το Eviazoom-μαζί με τη σύζυγο του, το κατάστημα «MagicBox» με είδη γάμου – βάπτισης, στην οδό Παπαδημητρίου.

Η κηδεία του εγινε 12:00 το μεσημέρι της Τρίτης (05-05-2020) στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών στη Χαλκίδα.nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button