ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Ντόνατς με Νουτέλα με 4 υλικά σε 3 κινήσεις

Μια πανεύκολη συνταγή για Ντόνατς με Νουτέλα με 4 μόνο υλικά σε 3 κινήσεις. Ένα λαχταριστό γλυκό για να συνοδεύσετε το καφέ σας ή το γάλα τους οι μικροί μας φίλοι.

Υλικά συνταγής

  • 1 φλ. τσαγιού Nutella + λίγο ακόμα για επικάλυψη
  • 1 μεγάλο αυγό + το κρόκο από 1 μεγάλο αυγό
  • 6 κ.σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 4-5 κ.σ. φρέσκο γάλα

 

Εκτέλεση συνταγής

  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις και λαδώνουμε καλά τη φόρμα με τις ειδικές υποδοχές για ντόνατς.
  2. Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ μεσαίου μεγέθους και ανακατεύουμε με αυγοδάρτη, μέχρι να σχηματιστεί ένα ομοιόμορφο μείγμα. Το μεταφέρουμε σε κορνέ και γεμίζουμε με αυτό τις υποδοχές της φόρμας.
  3. Ψήνουμε τα ντόνατς για 10′ περίπου, τα βγάζουμε από το φούρνο και τα αφήνουμε να κρυώσουν για 10′ προτού τα μεταφέρουμε σε πιατέλα. Αλείφουμε την επιφάνειά τους με λίγη nutella ακόμα και τα διακοσμούμε όπως επιθυμούμε.
mini-nutella-donuts-14099582784g8kn
Πηγή: theonewithallthetastes.com
πηγη sintayes.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button