ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο συνταγματάρχης που έγινε ιερέας!

Τον γνωρίσαμε με στολή και γαλόνια. Υπήρξε ένας από τους καλύτερους εκπροσώπους Τύπου του ΓΕΣ,υπηρετώντας υπό τις διαταγές του πολύ δύσκολου Αρχηγού Φραγκούλη Φράγκου. 

Είχε λαμπρή καριέρα στο Στρατό Ξηράς και στα Τεθωρακισμένα. Και τώρα είναι ιερέας! Ο Γιάννης Ψωμάς είναι πλέον πάτερ Ιωάννης.

Είναι παντρεμένος και έχει 3 αγόρια. Απόστρατος Συνταγματάρχης του Στρατού Ξηράς πλέον.

Διετέλεσε Διοικητής όλων των κλιμακίων μέχρι επιπέδου Τάγματος και υπηρέτησε σε όλες τις επιτελικές θέσεις του προκύπτουν από τον βαθμό του. Από το 2009 έως το 2011 διετέλεσε εκπρόσωπος τύπου του Γενικού Επιτελείου Στρατού, ενώ από το 2011 έως το 2014 υπηρέτησε στο ΝΑΤΟ, στην Ολλανδία, ως επικεφαλής δόγματος επιχειρήσεων.

 

Τον Ιανουάριο του 2015 αποστρατεύτηκε και από τότε διατηρεί ιδιωτική επιχείρηση στο Μάαστριχτ. Ταυτόχρονα εργάζεται και ως καθηγητής Project Management για στελέχη επιχειρήσεων. Διαθέτει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Διοίκηση Ανθρωπίνου Δυναμικού από την ΑΣΟΕΕ, και αυτή την στιγμή βρίσκεται στο 2ο έτος σπουδών ΜΒΑ του πανεπιστημίου Edinburgh Business School της Αγγλίας. Γνωρίζει άριστα την Αγγλική και την Γαλλική γλώσσα και μαθαίνει Ολλανδικά.

Ο Γιάννης Ψωμάς αποτελεί ένα από τα πολλά παραδείγματα Ελλήνων αξιωματικών που αποδεικνύουν ότι μπορούν να καταφέρουν τα πάντα.

πηγη   onalert

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button