ΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΠΑΓΩΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ Τόσο εύκολο, τόσο αφράτο, τόσο νόστιμο και τόσο πολύ! 

ΠΑΓΩΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ Τόσο εύκολο, τόσο αφράτο, τόσο νόστιμο και τόσο πολύ!
Προσθέστε λίγο βύσσινο γλυκό στο σερβίρισμα
και θα έχετε το καλύτερο κέρασμα.

Εγώ το σερβίρισα μέσα σε μια φωλίτσα μαρέγκας και ήταν υπερ-
τέλειο!

Υλικά για ένα μπολ δύο λίτρων

1 κονσέρβα φυτική σαντιγί
2 κουτ. σούπας λικέρ βύσσινο
2 βανίλιες
1 κονσέρβα ζαχαρούχο γάλα
500γρ. γιαούρτι στραγγιστό 2% λιπαρά

Εκτέλεση

1. Χτυπάτε στο μίξερ τη φυτική σαντιγί για ένα πεντάλεπτο μέχρι να φουσκώσει και να αφρατέψει
καλά. Προς το τέλος προσθέτετε και το λικέρ. Ρίχνετε το ζαχαρούχο γάλα, τις βανίλιες και
συνεχίζετε το χτύπημα για 2-3 λεπτά ακόμη.
2. Τώρα το μείγμα σας έχει φουσκώσει κι αφρατέψει πάρα πολύ. Προσθέτετε το γιαούρτι και χτυπ
λίγο ακόμη.

Όταν ομογενοποιηθούν τα υλικά αδειάζετε το μίγμα σε μπολ και το αφήνετε στην
κατάψυξη να παγώσει.
3. Σερβίρετε κόβοντας σε μπάλες με το ειδικό σκουπ και γαρνίροντας με γλυκό κεράσι ή βύσσινο…

πηγη igastronomie.blogspot.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button