ΔΙΑΦΟΡΑ

Θρήνος και Θλίψη… Πέθανε ο Χάρρυ Κλυνν!

– Σαν βόμβα έπεσε η είδηση του θανάτου του Χάρρυ Κλυνν – Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών – Έπαθε κρίση το βράδυ της Κυριακής (20.05.2018) στο σπίτι του στην Καλαμαριά – Τον τελευταίο καιρό ήταν καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι – Την Πέμπτη στην Καλαμαριά η κηδεία του – Τον Ιούνιο του ’16 είχε χάσει τον γιο του, Νίκο Τριανταφυλλίδη

Το πραγματικό του όνομα ήταν Βασίλης Τριανταφυλλίδης. Για όλους ήταν ο Χάρρυ Κλυνν. Ο άνθρωπος που έγραψε τη δική του ιστορία στην ελληνική σάτυρα. Το πρωί της Δευτέρας (21.05.2018) η Ελλάδα έμαθε πως έφυγε από τη ζωή. Ήταν 78 ετών.

Ο Χάρρυ Κλυνν αντιμετώπιζε εδώ και καιρό προβλήματα με την υγεία του. Το τελευταίο διάστημα ήταν καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι. Ο θάνατος του γιού του, Νίκου Τριανταφυλλίδη τον Ιούνιο του 2016, τον κατέβαλε ακόμη περισσότερο.

Το βράδυ της Κυριακής (20.05.2018) όταν έγινε γνωστό, υπέστη κρίση ενώ βρισκόταν στο σπίτι του, στην αγαπημένη του Καλαμαριά. Έπασχε από αναπνευστικά και κινητικά προβλήματα. Μετά το θάνατο του γιου του, η υγεία του είχε επιδεινωθεί ιδιαίτερα.

Χάρρυ Κλυνν
Φωτογραφία Eurokinissi

Η κηδεία του θα γίνει την Πέμπτη, 24 Μαΐου, στην πόλη όπου γεννήθηκε. Στην πόλη που αγάπησε και όπου ήταν δημοτικός σύμβουλος, στην Καλαμαριά. Δεν έχει διευκρινισθεί ακόμη αν η κηδεία θα είναι πολιτική ή θρησκευτική.

Με τον γιο του Νίκο

Υπήρξε ο πλέον γνωστός σατιρικός καλλιτέχνης από τα πρώτα μεταπολιτευτικά χρόνια και τις αρχές της δεκαετίας του ’80. Εκτός από Χάρρυ Κλυνν, οι θαυμαστές του τον αγάπησαν και ως… «Τραμπάκουλα» (από τον προσφιλή του ρόλο σε τηλεοπτικά σατυρικά σκετς και τηλεταινίες).

[Newsit]

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button