ΔΙΑΦΟΡΑ

Πέθανε η Μαρία Ζούμπου! Θλίψη στον Βόλο!

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών η γνωστή Βολιώτισσα έμπορος Μαρία Ζούμπου. Η γυναίκα είχε λιποθυμήσει στην παραλία του Βόλου και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Βόλου.

Από τότε νοσηλεύθηκε, χωρίς να καταφέρει να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας της, με αποτέλεσμα να καταλήξει. κηδεία της θα τελεστεί αύριο στις 10.30 από τον Μητροπολιτικό ναό του Αγ. Νικολάου Βόλου.

Θλίψη στο Πόρτο Ράφτη: Πέθανε ξαφνικά ο Γιώργος Μητσούνης

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Μαρκοπούλου και του Πόρτο Ράφτη από τον ξαφνικό θάνατο του Γιώργου Γιαννάκη, γνωστός στην περιοχή ως… Μητσούνης, που ήταν το παρατσούκλι του!

Ο εκλιπών ήταν ένας από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες στο Πόρτο Ράφτη, αφού ήταν ιδιοκτήτης του cafe “Del Mar” και του εστιατορίου “ΦΥΚΙ ΦΥΚΙ” και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην περιοχή!

Μάλιστα ήταν ιδιαίτερα γνωστός και σε πρόσωπα της showbiz, με την είδηση του θανάτου του να την κάνει γνωστή ο Χάρης Λεμπιδάκης, μέσα από την σελίδα του στο Facebook.

O Γιώργους Μητσούνης ήταν από τις πιο χαρακτηριστικές φυσιογνωμίες της περιοχής και η ξαφνική είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο επιχειρηματίας βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του, πιθανότητα από καρδιακή προσβολή!

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button