ΔΙΑΦΟΡΑ

Πέθανε ο δημοσιογράφος Χρήστος Τριήρης

Πέθανε το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου, σε ηλικία 96 ετών, ο παλαίμαχος δημοσιογράφος, Χρήστος Τριήρης, όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα η ΕΣΗΕΑ.

Ο Χρήστος Τριήρης γεννήθηκε το 1925 στη Σπάρτη και ήταν πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Αθήνας. Εχθές έφυγε και από την ζωή ο Γιάννης Μαντζουράνης, ο θρυλικός Εθνικάρας.

Το 1946 ξεκίνησε να εργάζεται ως διορθωτής σε εκδοτικούς οίκους, ενώ το 1950 αρχίζει τη δημοσιογραφική του καριέρα, απασχολούμενος στη διόρθωση της εφημερίδας «Μάχη».

Ως διορθωτής, θα εργαστεί επίσης στις εφημερίδες «Καθημερινή», «Αυγή», «Μεσημβρινή», «Εστία» και στη «Ναυτεμπορική» από το 1961.

Από το 1968 έως τη συνταξιοδότησή του, θα εργαστεί στη «Ναυτεμπορική» ως οικονομικός συντάκτης.

Ο Χρήστος Τριήρης εργάστηκε άοκνα για δεκαετίες, καλύπτοντας με επάρκεια το οικονομικό ρεπορτάζ. Υπήρξε ένας σοβαρός και αξιοπρεπής δημοσιογράφος, που δούλεψε σεβόμενος τους συναδέλφους και τη δεοντολογία του επαγγέλματος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποχαιρετά τον καλό συνάδελφο και συλλυπείται βαθύτατα την αγαπημένη του κόρη, Ευσταθία.

Σοκ στη Λάρισα – Έπαθε ανακοπή μέσα στο αυτοκίνητο και έσβησε δίπλα στην κόρη της

Γυναίκα έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το πρωί της Τρίτης, ενώ επέβαινε σε αυτοκίνητο που οδηγούσε η κόρη της έξω από τη Λάρισα.

Όλα έγιναν στο ύψος του 3ου χλμ. Λάρισας – Θεσσαλονίκης, όταν η 75χρονη γυναίκα αισθάνθηκε αδιαθεσία. Η κόρη της σταμάτησε το αυτοκίνητο και κάλεσε το ΕΚΑΒ.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, με το πλήρωμα να βρίσκει την 75χρονη χωρίς τις αισθήσεις της. Δυστυχώς είχε «φύγει».

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button