ΔΙΑΦΟΡΑ

ΘΛΙΨΗ στη Λάρισα – Έπαθε ανακοπή μέσα στο αυτοκίνητο και έσβησε δίπλα στην κόρη της

Γυναίκα έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το πρωί της Τρίτης, ενώ επέβαινε σε αυτοκίνητο που οδηγούσε η κόρη της έξω από τη Λάρισα.

Όλα έγιναν στο ύψος του 3ου χλμ. Λάρισας – Θεσσαλονίκης, όταν η 75χρονη γυναίκα αισθάνθηκε αδιαθεσία. Η κόρη της σταμάτησε το αυτοκίνητο και κάλεσε το ΕΚΑΒ.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, με το πλήρωμα να βρίσκει την 75χρονη χωρίς τις αισθήσεις της. Δυστυχώς είχε «φύγει».

Ανείπωτη τραγωδία στην Εύβοια: Πέθανε στο χειρουργείο 27χρονη έγκυος

Σύμφωνα με το eviathema.gr η άτυχη γυναίκα, η οποία βρισκόταν στον τέταρτο μήνα της κύησής της, πήγε για προγραμματισμένη εξέταση, όπου ο γιατρός της διαπίστωσε ότι το έμβρυο ήταν νεκρό.

Στη συνέχεια ακολούθησε επέμβαση, αλλά η 27χρονη δεν τα κατάφερε και κατέληξε.

Οι πρώτες πληροφορίες δείχνουν πως πέθανε από ανακοπή καρδιάς, αλλά για τα ακριβή αίτια του θανάτου της θα ακολουθήσει νεκροψία – νεκροτομή.

Η 27χρονη καταγόταν από την Λέρο ενώ τα τελευταία χρόνια ζούσε στο Μίστρο με το σύζυγό της και τον εξάχρονο γιο της.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button