ΔΙΑΦΟΡΑ

Πέθανε στον ύπνο του ο Δημήτρης Κίτσος – Οδύνη..

Πέθανε στον ύπνο του ο Δημήτρης Κίτσος – Οδύνη..

Η κοινή γνώμη του Πύργου και της Ηλείας, “πάγωσε” στο άκουσμα του θανάτου του Δημήτρη Κίτσου σε ηλικία 54 ετών, στον ύπνο του, τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου.

Ο Υπαστυνόμος Α’ του Τμήματος Τροχαίας Πύργου, έχαιρε εκτίμησης όχι μόνο στις τάξεις των συναδέλφων του στην Αστυνομία, αλλά στην κοινωνία ευρύτερα. Πάντα με το χαμόγελο, πάντα λεβέντικα, ο Δημήτρης Κίτσος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός. Για την εντιμότητά του, για την ανοιχτή του καρδιά, για την ντομπροσύνη του.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, σε νεαρή ηλικία παράλληλα με την καριέρα του στην Αστυνομία, η αγάπη του για το ποδόσσφαιρο και το δίκαιο, τον οδήγησε να γίνει διαιτητής στα τοπικά πρωταθλήματα της Ηλείας.

Η Εξόδιος Ακολουθία του Δημήτρη Κίτσου, θα τελεστεί τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου το μεσημέρι στις 3.30 στον Ι.Ν. Αγ. Νικολάου, ενώ η ταφή του θα γίνει στο Κοιμητήριο Κρεστένων…

Σοβαρό εργατικό ατύχημα σε εργοστάσιο στη Λάρισα – «Πιάστηκαν» τα χέρια του σε μηχάνημα

Εργατικό ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας σε εργοστάσιο της Λάρισας και συγκεκριμένα γύρω στις 13.30.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο το οποίο βρίσκεται στον δρόμο Λάρισας – Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του onlarissa.gr, τα χέρια εργαζόμενου ηλικίας 21 ετών, κάτω από αδιευκρίνιστες ως στιγμής συνθήκες, «πιάστηκαν» σε μηχάνημα, με αποτέλεσμα να γίνει η άμεση μεταφορά του στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button