• ΔΙΔΑΧΕΣ
  • ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ
  • ΘΑΥΜΑΤΑ
  • ΒΙΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΓΙΩΝ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    • ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ
Νέα News
No Result
View All Result
No Result
View All Result
Νέα News
No Result
View All Result

Θλίψη για τον θάνατο 26χρονης – Βρήκαν το πτώμα της γυμνό στην άκρη του δρόμου

7 Δεκεμβρίου, 2020
in ΔΙΑΦΟΡΑ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΤΟ FACEBOOKTweet

Το πτώμα της Instagram influencer, Alexis Sharkey, βρέθηκε γυμνό τρία μίλια μακριά από το σπίτι της. Η 26χρονη εξαφανίστηκε την επόμενη ημέρα των Ευχαριστιών, όπως έγινε γνωστό χθες.

Η Alexis ήταν κάτοικος Χιούστον και το πτώμα της ανακαλύφθηκε από εργάτες το πρωί του Σαββάτου, σε λιγότερο δηλαδή από 24 ώρες από την εξαφάνισή της. Οι εργάτες την είδαν στην άκρη του δρόμου και ειδοποίησαν την αστυνομία. Το γυμνό της πτώμα δεν είχε εμφανή τραύματα. Η Sharkey, όπως αναφέρει η NY POST, είχε περίπου 21.000 followers στο Instagram και συχνά δημοσίευε φωτογραφίες με τον σύζυγό της, Tom Sharkey. Παντρεύτηκαν πέρσι αλλά είχαν ήδη κάποια προβλήματα.

“Πρόσφατα, μου είχε πει ότι είχαν θέματα και ότι είχαν βάλει μπροστά το διαζύγιο” δήλωσε μια από τις καλύτερές της φίλες, η Tanya Ricardo.

«Ήταν ένα πολύ ιδιωτικό άτομο. Δεν μοιράστηκε πολλά για το τι συνέβαινε στο σπίτι” πρόσθεσε. Οι νέες λεπτομέρειες δημιουργούν ερωτήματα σχετικά με το πότε ενημερώθηκαν τα αγαπημένα της πρόσωπα για τον θάνατό της και τι ακριβώς τον προκάλεσε.

Η Stacy Robinault, η μητέρα της άτυχης 26χρονης, είπε αρχικά στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι η κόρη της έφυγε από το διαμέρισμά της, έπειτα από έναν καβγά. Δεν πήρε το αυτοκίνητό της και κανείς δεν μπόρεσε να την βρει για το υπόλοιπο της νύχτας και το επόμενο πρωί, είπε η οικογένεια.

Την επόμενη μέρα, ο σύζυγος κάλεσε τη μαμά της για να την ενημερώσει ότι η κόρη της έλειπε, και αργότερα εκείνο το βράδυ – περισσότερες από 12 ώρες μετά την εύρεση του σώματος του Αλέξη από τις αρχές – η απογοητευμένη μητέρα έγραψε στο Facebook για να ζητήσει βοήθεια για να εντοπίσει την κοπέλα.

“Παρακαλώ μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση !!! Η κόρη μου, Alexis Sharkey, λείπει !! Κανείς δεν έχει ακούσει για πάνω από 24 ώρες και εμπλέκεται η αστυνομία. Ζει στο Χιούστον του Τέξας από τον Ιανουάριο και εκεί ήταν που την είδαν τελευταία φορά. Βοηθήστε μας να την βρούμε και να την φέρουμε στο σπίτι με ασφάλεια !! Είμαστε τόσο απελπισμένοι !!! Παρακαλώ μοιραστείτε!!”.

Πηγή: enikos.gr
Facebook Σχόλια
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΤΟ FACEBOOKTweet

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Previous Post

Έφυγε η ηρωίδα της ζωής! Ας αγκαλιάσουμε όλοι τα 5 ορφανά της!

Next Post

Θρήνος – Νεκρός ο Νάσος Σκουφάς Τον βρήκανε νεκρό στο σπίτι ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙ

Next Post

Θρήνος – Νεκρός ο Νάσος Σκουφάς Τον βρήκανε νεκρό στο σπίτι ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙ

“Έφυγε” από τη ζωή η συγγραφέας Κατερίνα Αναγνώστου

Like Us !

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

Εορτολόγιο







  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • Πολιτική Απορρήτου
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© Copyright 2024, All Rights Reserved  |  Nea-News.gr

No Result
View All Result
  • ΔΙΔΑΧΕΣ
  • ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ
  • ΘΑΥΜΑΤΑ
  • ΒΙΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΓΙΩΝ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    • ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ

© Copyright 2024, All Rights Reserved  |  Nea-News.gr