ΔΙΑΦΟΡΑ

Θρήνος – Νεκρός ο Νάσος Σκουφάς Τον βρήκανε νεκρό στο σπίτι ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙ

Θρήνος – Νεκρός ο Νάσος Σκουφάς Τον βρήκανε νεκρό στο σπίτι ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙ

Οι αναγνώστες μας μπορούν να στέλνουν τα άρθρα και τα σχόλια τους για δημοσίευση. Οι δημοσιεύσεις είναι δωρεάν

Θρήνος στον Άγιο Κωνσταντίνο για τον αδόκητο χαμό πατέρα δυο παιδιών. Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στον Άγιο Κωνσταντίνο αλλά και σε όλο το Δήμο Καμένων Βούρλων από την είδηση ότι «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή 34χρονος πατέρας δύο παιδιών.

Πρόκειται για τον τοπικό σύμβουλο της Κοινότητας του Αγίου Κωνσταντίνου Νάσο Σκουφά, ο οποίος βρέθηκε νεκρός το πρωί της Τρίτης (8/12) στο σπίτι του στον Άγιο Κωνσταντίνο.

Δυστυχώς ο άτυχος νέος βρέθηκε νεκρός, προφανώς από παθολογικά αίτια, βυθίζοντας στο πένθος γνωστούς και φίλους. Επρόκειτο για ένα αξιαγάπητο παιδί και τίποτα δεν προδίκαζε το παιχνίδι που θα του έπαιζε η μοίρα.

Καλοσυνάτος, δεκτικός και με χιούμορ, είχε πολλούς φίλους στην τοπική κοινωνία που δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που έγινε.

Πενθεί το Αγρίνιο για τον χαμό της 53χρονης Γιάννας Καραγεώργου – Πατσιαλού

Θλίψη προκάλεσε στο Αγρίνιο η είδηση του θανάτου της Γιάννας Καραγεώργου – Πατσιαλού, συζύγου του Διοικητικού Διευθυντή του Νοσοκομείου Αγρινίου Κώστα Πατσιαλού.

Η άτυχη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή στο Νοσοκομείο Αγρινίου όπου μεταφέρθηκε τις πρωινές ώρες μετά από σοβαρό καρδιακό επεισόδιο.

Ήταν 53 ετών και μητέρα δύο κοριτσιών, εργαζόμενη παλαιότερα ως παρασκευάστρια στο Νοσοκομείο όπου το πένθος είναι μεγάλο.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button