ΔΙΑΦΟΡΑ

Κρiσıμες οι επόμενες ώρες: Δiνει μάχn για τη ζωή του ο Μανώλης Μαυρομμάτης και η σύζuγός του – Το μοıραίο λάθος

Ο Μανώλης Μαυρομμάτης και η σύζυγός του, Ρένα Βενιέρη, συνεχίζουν να δίνουν μάχη για τη ζωή τους, μετά τη φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Κυριακής 18 Φεβρουαρίου, στο διαμέρισμά τους, στο Κολωνάκι.

Κρίσιμες οι επόμενες μέρες για τον Μανώλη Μαυρομμάτη και τη σύζυγό του

Ειδικότερα, κρίσιμες είναι οι επόμενες ημέρες για τον αθλητικογράφο και πρώην ευρωβουλευτή της ΝΔ και την ηθοποιό, αφού όπως αναφέρουν νοσοκομειακές πηγές, και οι δύο παραμένουν διασωληνωμένοι στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς.

Ο Μανώλης Μαυρομμάτης και η σύζυγός του δίνουν σκληρή μάχη για τη ζωή

Η κατάστασή του ζευγαριού παραμένει πολύ σοβαρή, αλλά σταθερή, αφήνοντας μικρά περιθώρια αισιοδοξίας στους θεράποντες ιατρούς, καθώς ο χρόνος μη επιδείνωσης στη ΜΕΘ θεωρείται «κερδισμένος» χρόνος.

Όμως, τα εμπόδια που πρέπει να αντιμετωπιστούν στη νοσηλεία των δύο εγκαυματιών δεν μπορούν να παραβλεφθούν, δεδομένου ότι πρόκειται για ασθενείς, οι οποίοι είναι μεγάλοι σε ηλικία και με χρόνια νοσήματα και συνεπώς με επιβαρυντικούς παράγοντες στην ήδη βαριά κατάστασή τους.

Πως ξεκίνησε η φωτιά στο σπίτι του Μανώλη Μαυρομμάτη

Η φωτιά ξέσπασε χθες, Κυριακή, περίπου στις 5 τα ξημερώματα, σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου πολυκατοικίας, που βρίσκεται στην οδό Αναγνωστοπούλου στο Κολωνάκι.

Όλα δείχνουν πως η φωτιά ξεκίνησε όταν το ζευγάρι κοιμόταν και είχε ξεχάσει σε αναμμένη κουζίνα μια κατσαρόλα.

Ποια η κατάσταση της συζύγου του Μανώλη Μαυρομμάτη

Παράλληλα, σε βαριά κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται και η σύζυγός του, η οποία τις προηγούμενες μέρες μεταφέρθηκε από τη Μονάδα Εγκαυμάτων του «Γ. Γεννηματάς» στην κεντρική ΜΕΘ εξαιτίας περαιτέρω επιδείνωσης. Η ίδια έχει να αντιμετωπίσει και τα εξωτερικά εγκαύματα, τα οποία είναι στο 40% του σώματός της.

Το διαβάσαμε εδώ tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button