ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγωδία : Συντριβή αεροσκάφους με εννέα επιβαίνοντες

Μια τραγωδία έλαβε τόπο στη Σουηδία, όπου ένα αεροσκάφος με εννέα επιβαίνοντες συνετρίβη λίγο πιο έξω από το Όρεμπρο.

«Πρόκειται για ένα αεροσκάφος ειδικό για ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο, το οποίο συνετρίβη λίγο μετά την απογείωσή του» τόνισε ο Εμίλ Γκούσταβσον, επικεφαλής των επιχειρήσεων διάσωσης στο Κοινό Συντονιστικό Κέντρο Διάσωσης», σημειώνει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, με ένα παρόμοιο περιστατικό προ ημερών να φέρνει παγκόσμιο σοκ.

«Δεν έχουμε πληροφορίες για τραυματισμούς των ανθρώπων που επέβαιναν στο αεροσκάφος», πρόσθεσε. Το αεροσκάφος συνετρίβη κοντά στο αεροδρόμιο του Όρεμπρο.

Ένα αεροσκάφος, στο οποίο επέβαιναν εννέα άνθρωποι, συνετρίβη λίγο μετά την απογείωσή του έξω από το Ορέμπρο της Σουηδίας, ανέφερε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων TT, επικαλούμενο τις αρχές.

“Πρόκειται για ένα αεροσκάφος ειδικό για ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο, το οποίο συνετρίβη λίγο μετά την απογείωσή του” τόνισε ο Εμίλ Γκούσταβσον, επικεφαλής των επιχειρήσεων διάσωσης στο Κοινό Συντονιστικό Κέντρο Διάσωσης.

“Δεν έχουμε πληροφορίες για τραυματισμούς των ανθρώπων που επέβαιναν στο αεροσκάφος”, πρόσθεσε.

Το αεροσκάφος συνετρίβη κοντά στο αεροδρόμιο του Ορέμπρο.

Για αρκετούς νεκρούς μιλά η αστυνομία

Αρκετοί άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα από τη συντριβή ενός αεροσκάφους λίγο μετά την απογείωσή του έξω από το Ορέμπρο της Σουηδίας, ανακοίνωσε η σουηδική αστυνομία.

“Είναι ένα πολύ σοβαρό δυστύχημα”, τόνισε η αστυνομία με ανάρτηση στον επίσημο ιστότοπό της. “Αρκετοί άνθρωποι σκοτώθηκαν”.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στο αεροσκάφος επέβαιναν εννέα άνθρωποι. Τοπικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι δύο άτομα
που επέβαιναν στο αεροσκάφος μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο χωρίς όμως να επισημαίνουν κάτι σχετικό με την κατάσταση της υγείας τους.

Ο επικεφαλής των επιχειρήσεων διάσωσης στο Κοινό Συντονιστικό Κέντρο Διάσωσης επιβεβαίωσε στο κρατικό πρακτορείο ειδήσεων TT ότι το αεροσκάφος ήταν είναι ένα ειδικό για ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο.

Πηγη protienimerosi.eu

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button