ΔΙΑΦΟΡΑ

Αδιανόητο – Για 22 Χρόνια Βίαζε την Κόρη του και την Άφηνε Έγκυο. Το Πιο Σοκαριστικό όμως Αυτό που Έκανε στα Παιδιά τους…

Το τέρας της Αυστρίας. Κρατούσε αιχμάλωτη την κόρη του για 24 χρόνια σε μυστικό καταφύγιο και την κακοποιούσε σεξουαλικά. Εκεί γέννησε εφτά παιδιά. Πως αποκαλύφθηκε το έγκλημα …

Στον κόσμο μας, πολλά παιδιά πέφτουν θύματα των γονιών τους. Έχουμε ακούσει πάρα πολλές ανατριχιαστικές ιστορίες από γονείς που παίρνουν την αθωότητα των παιδιών τους.

Στην Αργεντινή, μία οικογένεια έχει μολυνθεί από την αδικαιολόγητη πράξη του ίδιου του πατέρα. Ένας πατέρας έκανε 8 παιδιά με την κόρη του, αφού την είχε για σκλάβα του σεξ από όταν ήταν 11.

Μετά από 22 χρόνια τρόμου, η δικαιοσύνη τελικά αποδόθηκε καθώς ο 57χρονος Domingo Bulacio, αντιεμετωπίζει 12 χρόνια πίσω από τα σίδερα της φυλακής. Γνωστός και ως «Το Τέρας της Villa Balnearia», ο πατέρας 8 παιδιών έχει τελικά εκτεθεί αφού το θύμα ενημέρωσε τις τοπικές αρχές. Αφού έδιωξε την γυναίκα του από το σπίτι, στράφηκε στην κόρη του και την έκανε σκλάβα του σεξ.

Η Antonia, κόρη του Domingo, λέγεται πως έχει γεννήσει όλα τα παιδιά του και οι εξετάσεις DNA το επιβεβαιώνουν. Έξι από αυτά που ζούσαν σε ένα φιλανθρωπικό οικοτροφείο πλέον ζουν με την μητέρα τους στο πατρικό τους σπίτι στην Villa Balnearia.

Η Antonia δεχόταν κακοποίηση από πολύ μικρή, όχι μόνο από τον πατέρα της αλλά και από έναν άλλον συγγενή. «Από όταν έφυγε η μητέρα μου από το σπίτι, έγινα η γυναίκα του πατέρα μου. Με χτυπούσε και με κυνηγούσε σε όλο το σπίτι.»

Είπε πως την απειλούσε και εκείνη φοβόταν συνεχώς για την ζωή της. Της έλεγε πως θα την σκοτώσει αν μιλούσε σε κανέναν για ότι συνέβαινε. Ανάμεσα σε αυτούς που την υπερασπίστηκαν ήταν 50 συγγενείς που έδωσαν στοιχεία στο δικαστήριο. Ο Domingo παρέμεινε υπό κράτηση για 45 μέρες πριν τελικά μάθει την καταδίκη του. Τώρα, η κόρη του λέει πως φοβάται για την ζωή την δική της και των παιδιών της, καθώς δέχεται συνεχώς απειλές.

«Θέλω να σαπίσει στην φυλακή. Θέλω να αποδοθεί δικαιοσύνη.»

Credit: providr.com πηγη viralman.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button