ΔΙΑΦΟΡΑ

Η μητέρα του Πατέρα Αντώνιου τώρα Σπάει την σιωπή της

«Το παιδάκι μου έσωσε τόσες ψυχούλες»: Ξέσπασε η μητέρα του Πατέρ Αντώνιου

Στη Νέα Μονή της Χίου βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής TLive όπου πριν λίγες μέρες, ο αδερφός του πατρός Αντωνίου αναφέρθηκε στην υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου. Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο της εκπομπής του Alpha, διαπιστώθηκε πως εντός της μονής, τις τελευταίες ημέρες, μένει και η μητέρα του πατρός Αντωνίου.

Η μητέρα του πατρός Αντωνίου, έχει αφήσει το σπίτι στο οποίο έμενε και την τελευταία εβδομάδα μένει στη Μονή.

Η μητέρα του πατρός Αντωνίου απάντησε για πρώτη φορά σχετικά με τη θυρίδα που διατηρούσαν ο γιος της και η πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή στο όνομά της, όπως επίσης και τον τραπεζικό λογαριασμό που είχε μέσα 60.000 ευρώ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ίδιας εκπομπής η 86χρονη γυναίκα δήλωσε ότι γνώριζε για την ύπαρξη της θυρίδας, όπως επίσης και για τον λογαριασμό.

«Το ήξερα ότι έχω θυρίδα στην τράπεζα» απάντησε ενώ σε ερώτηση που δέχτηκε για τον λογαριασμό με τα 60.000 ευρώ η ίδια εξήγησε: «Αυτά τα είχαμε πάει για τα παιδιά, ρωτήστε τον πάτερ. Το ήξερα ότι αυτά τα λεφτά ήταν στο όνομά μου, το ήξερα… Του μπαμπά… Του άντρα μου… Τα είχαμε πάρει και τα μοιράσαμε στα παιδιά μας…»

Η ίδια πάντως απάντησε σχετικά με την θυρίδα ότι δεν γνωρίζει τι έχει μέσα: «Η θυρίδα δεν θυμάμαι τι έχει… έχει κάτι…» είπε η μητέρα του ιδρυτή της Κιβωτού του Κόσμου. «Το παιδάκι μου έσωσε τόσες ψυχούλες και τώρα τον “σταυρώνουν” σαν τον Χριστό;», είπε χαρακτηριστικά η μητέρα του πατρός Αντώνιου.

Δείτε το βίντεο:

πηγη tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button