ΔΙΑΦΟΡΑ

Το θαύμα έγινε: Πήρε πίσω τη ζωή του ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης – Περπατά, οδηγεί και πηγαίνει τον γιο του σχολείο

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, δημοσιογράφος και παρουσιαστής, τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα στις 24 Δεκεμβρίου 2017.  Πιο αναλυτικά, ο Αγγελίδης οδηγούσε τη μηχανή του στη λεωφόρο Βουλιαγμένης όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα.

Έγινε το θαύμα: Τα κατάφερε ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός του οχήματος έχασε τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με τη μηχανή του δημοσιογράφου.

Ο Αγγελίδης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση, με πολλαπλά κατάγματα και τραύματα στο κεφάλι. Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύτηκε για αρκετές ημέρες.

Παρ’ ό,τι η κατάστασή του ήταν κρίσιμη, ο ίδιος κατάφερε να αναρρώσει. Μετά από μήνες φυσικοθεραπείας, κατάφερε να περπατήσει ξανά και να επιστρέψει στην καθημερινότητά του.

Στο βίντεο που μας έστειλαν από τα νότια προάστια ο παρουσιαστής περπατάει κανονικά μπαίνει στο αυτοκίνητο και πηγαίνει τον γιο του στο σχολείο.

Περπατά ξανά και πηγαίνει τον γιο του στο σχολείο

Η μεγάλη επιστροφή στην ζωή είναι γεγονός. Ο Κωνσταντίνος είναι πλήρως λειτουργικός και έχει αφήσει πίσω τον γολγοθά και την θλίψη των τελευταίων ετών.

Ο Αγγελίδης, σε συνέντευξή του μετά την περιπέτειά του, τόνισε τη σημασία της τήρησης του ΚΟΚ και ευχαρίστησε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που του έσωσαν κυριολεκτικά τη ζωή.

Σχετικά με την κατάσταση της υγείας του γνωστού δημοσιογράφου, ο δικηγόρος του ανέφερε σχετικά:

«Η κατάσταση υγείας του Κωνσταντίνου Αγγελίδη είναι βεβαρημένη. Ήταν ένα βαρύτατο τροχαίο. Υπάρχει μια πρόοδος αλλά, όπως γνωρίζετε, η πρόοδος σε τέτοιες περιπτώσεις είναι πάρα πολύ αργή. Διότι πρέπει να ξαναμάθει ο οργανισμός πολλά πράγματα, τόσο σε θέματα κίνησης, όσο και ομιλίας».

 

Το διαβάσαμε εδώ ipliroforia.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button